Når konen bliver sur, og manden trækker sig

Hverdagen, børn, arbejde, sport og talrige pligter kan kvæle kærligheden. Få den til at sive væk. Pludselig er man stort set aldrig sammen, og når man er, så er det sammen med familie, børn og venner. Kommunikationen i familien munder ofte ud i skænderier, bebrejdelser og frustrationer over den anden. Kort lunte og en oplevelse af, at samværet i familien er anstrængt. Måske forstår I ikke længere hinanden. Måske har I mistet hinanden, mistet jer selv, og føler jer ikke længere forstået og anerkendt af den anden.

Vi kender det sikkert alle sammen; ens forhold kan ind imellem komme i krise. Det er ikke rart, og kan være meget opslidende. Den ene part reagerer måske ved at blive sur. Og den anden ved at trække sig. Begge parter kan få følelsen af at blive ”kørt over”, føle sig magtesløs, handlingslammet og helt flad. De helt grundlæggende ting, der skal være i orden, for at familien kan trives og nyde hinandens selskab, er ikke længere eksisterende.

Man risikerer at køre helt fast. For at ændre på samlivskrisen, er det afgørende, hvordan I håndterer situationen. Det behøver ikke, at være for sent at genopbygge kærligheden til hinanden (igen).

Via coaching og metakognitiv terapi, I får mulighed for, at tage med ud på en fælles ”rejse”, hvor I kan ændre på nuværende tilstand, så I igen kommer til at anerkende hinanden og skabe samhørighed. I vil lære virkelig at lytte til hinanden og ændre adfærd, så forskelligheder ikke er en belastning men accepteres som hinandens personligheder.

I samtalerne skaber vi nye ”veje” og fjerner gamle overbevisninger og fastgroede mønstre, der blokerede i familien. I får metoder, der kan hjælpe og styrke familiens indbyrdes forhold, jeres kommunikation og familiens relationer her og nu og på sigt.
En investering for livet i jeres samvær og familie.

Pia-Emilie

Kontakt

kontakt

Tlf.: +45 61 16 80 40
pe@pia-emilie.dk
Frederiksborgvej 17A
4000  Roskilde

CVR: 36287543

FIND vej

Parkering
Open Mind ligger blot 700 meter fra Roskilde Station, så det er meget nemt at komme hertil med offentlig transport. Hvis du kommer i bil, er der gode parkeringsmuligheder på bl.a. Bønnelyckes Plads, hvor der er 3 timers gratis parkering.