Terapeut og coach i Roskilde

Open Mind terapi og coaching

Bag Open Mind står Pia-Emilie Brozek

Jeg er uddannet terapeut, coach og lærer og har i mange år arbejdet på skoler og specialskoler. Her har jeg mødt mange børn og unge, der har det svært – nogle med forbigående udfordringer, som mange støder på i deres opvækst, og nogle med svære og blivende udfordringer.

Jeg har altid villet forstå og hjælpe mennesker uanset, om det er børn, unge eller voksne. Derfor har jeg stiftet Open Mind, som helhjertet og gennem Metakognitiv terapi, rådgivning og coaching arbejder for at gøre en forskel for voksne og børn med blandt andet stress, angst, depression, skolevægring, skilsmisse og andre livskriser.

Gennem efteruddannelser som terapeut og coach har jeg viden og redskaber til at arbejde med en række svære problemstillinger. Min opgave er at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor du oplever at blive mødt lige der hvor du ér. 

Redskaberne og øvelserne vi arbejder med, er lette at huske og anvende. Det betyder, at du ikke glemmer dem efter dit terapiforløb, og har dem med dig videre i livet. 

Kort om mig

Jeg har følgende uddannelser:

  • Læreruddannelse
  • Coach – Eksamen i coaching i organisationer
  • Coach – Internationalt certificeret efter højeste coachingstandard (ICI).
  • Certificeret METAKOGNITIV stresscoach
  • Certificeret kognitiv terapeut i forhold til  Børn og unge med angst og stress
  • Certificeret neokognitiv terapeut med speciale inden for metakognitiv terapi, Level 1”

    Kursus i ACT

Hvem er vi?

Pia-Emilie Brozek

Pia-Emilie Brozek

Terapeut og coach

Ejerr af Open Mind Terapi og Coaching i Roskilde. Har en bagrund som lærer. Er uddannet og certificeret terapeut og coach. Specialiseret indenfor bl.a. stress, angst og depression hos voksne og børn. 

Kis Steen

Kis Steen

Terapeut og familievejleder

Kis har en baggrund som sygeplejerske og har læst miljøterapi, psykologi og pædagogik på UCC. Kursus i metakognitiv terapi til børn og unge. Uddannelse hos Cool kids og Metakognitiv terapeut level 1.

Torben Frederik Bruun

Torben Frederik Bruun

Terapeut

Torben har en baggrund som lærer og som terapeutisk team i kriminalforsorgen.
Torben har en terapeutuddannelse.
Kusus i ACT og metakognitiv terapi til børn og unge. Har uddannelse i mindfulness og
Metakognitiv terapeut level 1 2020

Kontakt      

kontakt

Tlf.: +45 61 16 80 40
pe@pia-emilie.dk
Borgediget 20, 1 th
4000  Roskilde

CVR: 36287543

FIND vej

Parkering
Open Mind ligger blot 700 meter fra Roskilde Station, så det er meget nemt at komme hertil med offentlig transport. Hvis du kommer i bil, er der gode parkeringsmuligheder på bl.a. Bønnelyckes Plads, hvor der er 3 timers gratis parkering.