Terapeut og coach i Roskilde

Hvem er Open Mind terapi og coaching?

Bag Open Mind står Pia-Emilie Brozek

Jeg er uddannet lærer og har i mange år arbejdet på skoler og specialskoler. Her har jeg mødt mange børn og unge, der har det svært – nogle med forbigående udfordringer, som mange støder på i deres opvækst, og nogle med svære og blivende udfordringer.

Jeg har altid villet forstå og hjælpe mennesker uanset, om det er børn, unge eller voksne. Derfor har jeg stiftet Open Mind, som helhjertet og gennem Metakognitiv terapi, rådgivning og coaching arbejder for at gøre en forskel for børn, unge og voksne med blandt andet stress, angst, depression, skolevægring, skilsmisse og andre livskriser.

Gennem efteruddannelser som metakognitiv terapeut og coach har jeg viden og redskaber til at arbejde med en række svære problemstillinger. Min opgave er at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor du oplever at blive mødt lige der hvor du ér. Jeg tager udgangspunkt i dig og din situation.

Metakognitiv terapi virker

Metakognitiv terapi er en ny og meget effektiv terapiform, som virker hurtigere og er mere effektiv end andre terapiformer.

Den metakognitiv terapi arbejder direkte med dig, og hjælper med at gøre dig bevidst om de mønstre og reaktioner, som du har. Vi arbejder med en forståelse for dine nuværende reaktionsmønstre og fokus på forandring, som igen resultere i overskud og livsglæde.

Ud fra den metakognitive tilgang spiller tankernes konkrete indhold ikke den afgørende rolle i forhold til din psykiske trivsel. Det der er afgørende, er hvad du stiller op med tankerne og følelserne. Med andre ord er det vores respons på egne tanker og følelser, der har en afgørende betydning for, om vi har det godt psykisk.

Redskaberne og øvelserne vi arbejder med, er lette at huske. Dette betyder, at du ikke glemmer dem efter dit terapiforløb, og har dem med dig videre i livet. Det virker.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere.

Pia-Emilie Brozek

Kontakt

kontakt

Tlf.: +45 61 16 80 40
pe@pia-emilie.dk
Jernbanegade 23
4000  Roskilde

CVR: 36287543

FIND vej

Parkering
Open Mind ligger blot 700 meter fra stationen
Der er flere parkerings muligheder tæt på Open Mind. Den nærmeste hvor der ofte er pladser er Bønnelyckes Plads med 3 timers gratis parkering.