Angst

Separationsangst, panikangst, social angst, angst for mad, helbredsangst eller OCD? Uanset hvilken angst vi taler om, så er det noget der skal tages alvorligt.

Angsten har en stor kræft og kan være svær at slippe af med. Når angsten først rammer dig, overtager den hele dit tankesæt og kan føre til decideret angstanfald.

Der er mange årsager til, at man kan få angst. Den kan opstå som følge af en enkelt hændelse eller flere forskellige situationer, eller den kan komme snigende som et resultat af en langvarig påvirkning. Angst ses også som symptom i forbindelse med stress.

Uanset årsagen til din angst, så er angst meget ubehagelig og give dig smertefulde symptomer så som hjertebanken, trykken for brystet, rysten, svimmelhed, følelsesforstyrrelser. Angsten kan derfor forhindre skolegang/arbejde, begrænse sociale aktiviteter og din personlige trivsel.

Når du har angst, føles det som om tankerne har taget styringen over dig, at du ikke kan slippe fri for dine tanker. Du oplever måske, at din angst langsomt fylder mere og mere i din hverdag og, at du har brug for hjælp for at slippe af med angsten.

Du vil opleve, at når du har angst, er der ikke plads til andet end bekymringer i dine tanker. Hele din krop vil ofte reagere og være påvirket af angsten. Uanset hvor meget du anstrenger dig for at skjule din angst og skåne din familie, så vil de kunne mærke din angst og være påvirket af det.

Open Mind tilbyder effektiv behandling af angst, helbredsangst, OCD, socialangst, separationsangst, panikangst og angst for mad.

Du skal ikke gå og være påvirket af angsten, når du kan slippe fri af den gennem terapi. Jeg har hjulpet mange børn og voksne af med deres angst. Metakognitiv terapi er en metode, der har vist sig at være meget effektiv, og behandlingen giver hurtigt forbedringer og forhindrer tilbagefald.

Ønsker du at slippe af med din angst, så ring til Pia-Emilie på 61168040. Det er uforpligtende at få en indledende snak om hvilket terapiforløb, der passer dig.

Kontakt

kontakt

Tlf.: +45 61 16 80 40
pe@pia-emilie.dk
Jernbanegade 23
4000  Roskilde

CVR: 36287543

FIND vej

Parkering
Open Mind ligger blot 700 meter fra Roskilde Station, så det er meget nemt at komme hertil med offentlig transport. Hvis du kommer i bil, er der gode parkeringsmuligheder på bl.a. Bønnelyckes Plads, hvor der er 3 timers gratis parkering.