Forældrerådgivning

Har du svært ved at forstå dit barn af og til?

Forældrerådgivning bruges til bedre at forstå dit barn, kunne hjælpe dit barn, samarbejde med dit barn og dermed skabe et godt og sundt forhold mellem jer.

Du er måske forælder til et barn, der af en eller anden årsag mistrives og har ondt indeni. Måske er dit barn blevet stille, tilbagetrukket og trist. Det kan også være, at dit barn er udadreagerende, sur, negativ og hele tiden udfordre dine grænser.

Vi kender alle sammen oplevelsen af, ikke altid at være de forældre, vi egentlig ønsker at være. Vi kan blive vrede og skælde ud. Vi kan tydeligt give udtryk for, at vi ikke magter mere lige nu og blot ønsker at få lidt fred. Vi føler os med andre ord magtesløse.

Den negative måde at kommunikere på kan hurtigt tage over. Vores tålmodighed bliver mindre og vi kan som forældre bliver trætte og opgivende.

Magtesløsheden kan få os til at reagere på måder, så vi nogle gange slet ikke kan genkende os selv og tænker; “Det dér, sagde eller gjorde jeg bare IKKE”.

Det kan være umuligt som forældre selv at komme ud af den onde spiral. Du synes du har prøvet alt, som du kan komme i tanke om, men intet virker efter hensigten.

Her kan jeg hjælpe med rådgivning.

Jeg griber fat i konkrete situationer, og vi finder i fællesskab ud af, hvor det nøjagtigt er, det går galt og hvordan du med små ændringer kan skabe store forandringer derhjemme.

Du får en forståelse af, hvor og hvorfor det ender i konflikter og misforståelser, og samtidig får du nøglen til at handle og agere anderledes i de givne situationer.

Det virker. I vil se jer selv og jeres barn på en ny måde. I vil forstå jeres barns følelser og adfærd, og have handlemuligheder, når de svære situationer opstår.

I vil opleve, hvor dejligt befriende det er at forstå hinanden og kunne agere helt anderledes.

Kontakt Pia-Emilie på tlf. 61 16 80 40 for at høre mere.    

Kontakt

kontakt

Tlf.: +45 61 16 80 40
pe@pia-emilie.dk
Jernbanegade 23
4000  Roskilde

CVR: 36287543

FIND vej

Parkering
Open Mind ligger blot 700 meter fra Roskilde Station, så det er meget nemt at komme hertil med offentlig transport. Hvis du kommer i bil, er der gode parkeringsmuligheder på bl.a. Bønnelyckes Plads, hvor der er 3 timers gratis parkering.