Gruppeforløb for skilsmissebørn

Hjælp dit barn gennem jeres skilsmisse

Gruppeforløb for børn mellem 8 – 12 år

Giv jeres barn eller børn mulighed for at mødes med andre børn i samme situation,

I gruppeforløbet tager vi forskellige emner op, som fylder meget hos børn under og efter en skilsmisse. Vi ved, at børn ofte rammes hårdt og lider meget, når deres forældre skilles.

Som forælder ser man ofte kun toppen af isbjerget. Egentlig klarer barnet det ret godt. Børn forsøger nemlig ofte at holde egne tanker og følelser tilbage, da de dels har svært ved at sætte ord på dem, og dels vil de skåne deres forældre, som selv er midt i en livskrise.

I oplever måske, at jeres barn ændrer adfærd ved at være mere stille, eller måske blive jeres barn pludselig meget hjælpsom, får ondt i maven, er let til tårer, eller jeres barn reagerer ved at trække sig tilbage, blive vred og måske skubbe en eller begge forældre væk.

Gruppeforløbet

Fordelen med et gruppeforløb fremfor individuelle samtaler er, at børnene oplever et fællesskab, hvor man ikke er alene, at andre børn har det på samme måde, og at de i gruppen finder fælles styrke og løsninger sammen.

Gruppesamtalerne gennemføres under trygge forhold uden at barnet skal udstille sig selv. Jeg bringer samtaleemnerne op uden at børnene føler sig presset til at skulle sige noget foran resten af gruppen. Det er helt op til børnene selv, om de ønsker at deltage aktivt i samtalerne og fortælle om den selv, eller de er mest trygge ved blot at lytte til de emner, vi taler om.

Ved at høre om andres børns oplevelser, får jeres barn lov til at opdage, at deres egne tanker og følelser er helt normale i en situation hvor forældrene skal eller er blevet skilt.

Jeg hjælper jeres barn med at sætte ord på og at håndtere tanker og følelser. Jeres barn vil gennem gruppeforløbet have lettere ved at forstå, acceptere og dermed komme videre. Jeres barn får mulighed for at føle sig genkendt i de tanker og følelser der er forbundet med ens forældres skilsmisse og som er svært at tale med forældrene om.

Gennem gruppeforløbet hjælper vi barnet med at kunne og turde sætte ord på de svære følelser. Vi hjælper jeres barn med at få mere overskud og være bedre til at forstå det der sker.

Praktisk info

Gruppeforløbet er for børn mellem 8 og 12 år. Vi mødes en gang hver 14 dag kl. 15 – 17.

Halvvejs igennem forløbet, inviterer vi jer forældre til en samtale omkring jeres barn og hvordan I bedst kan hjælpe og støtte jeres barn.

Pris

Gruppeforløb 10 timer.

Individuel forældresamtale 1 time

Samlet pris: 2.900 kr. 

Underviser

Metakognitiv terapeut, lærer og coach Pia-Emilie Brozek

Med hjælp fra psykolog studerende Eline Damsgaard

Tilmelding

Vil du høre mere om gruppeforløbet, så ring til Open Mind v/Pia-Emile Brozek på telefon 61 16 80 40 eller send en mail til: pe@pia-emilie.dk

Skriv blot tilmelding

Adressen er Jernbanegade 23, 4000 Roskilde. Midt i Roskilde – kun 600 meter fra stationen og med parkeringsmuligheder tæt på. 

Kontakt

kontakt

Tlf.: +45 61 16 80 40
pe@pia-emilie.dk
Frederiksborgvej 17A
4000  Roskilde

CVR: 36287543

FIND vej

Parkering
Open Mind ligger blot 700 meter fra Roskilde Station, så det er meget nemt at komme hertil med offentlig transport. Hvis du kommer i bil, er der gode parkeringsmuligheder på bl.a. Bønnelyckes Plads, hvor der er 3 timers gratis parkering.