Parterapi

amtaler

I parterapien undersøger vi baggrunden for jeres samlivsproblemer og arbejder med en forståelse af de mønstre, der er med til at vedligeholde dem.

Hvilke forventninger har I til hinanden, og hvordan får I sat ord på jeres forventninger og forstår hinandens forventninger.   

Vi arbejder med hvordan I kommunikerer og hvordan I fremover kan kommunikere bedre med hinanden, så jeres daglige samtaler ikke ender i angreb, manglende tillid og en lyst til at give op.   

Jeg hjælper jer med at finder jeres styrker sammen, og hvor har I brug for at forstå hinanden bedre.

Familiesamtaler

Som familie, er der et fælles ønske om, at alle har det godt og trives. Kort sagt, at familien skal lykkedes. Det er helt grundlæggende at familien fungerer godt og trygt for børn og voksne.

Det er meget sårbart, når familien ikke trives. Når den stabile og rolige hverdag erstattes af konflikter og uenigheder. Det er meget svært at være i, og nogle gange kan både voksne og børn føle det meget opslidende.

Det kan være en god løsning at vælge familiesamtale når:

  • Et barn i familien ikke trives, og det påvirker hele familien
  • Dine, mine og vores børn ikke er blevet til én stor familie
  • Konflikter og skænderier med jeres børn præger hverdagen
  • Tiden foran skærmen forhindrer samvær i familien
  • Når I ønsker at forstå hinanden bedre og samarbejde
  • Skilsmisse truer eller er en realitet

Kontakt

kontakt

Tlf.: +45 61 16 80 40
pe@pia-emilie.dk
Frederiksborgvej 17A
4000  Roskilde

CVR: 36287543

FIND vej

Parkering
Open Mind ligger blot 700 meter fra Roskilde Station, så det er meget nemt at komme hertil med offentlig transport. Hvis du kommer i bil, er der gode parkeringsmuligheder på bl.a. Bønnelyckes Plads, hvor der er 3 timers gratis parkering.