Voksne og unge med stress

Væk med stress

Nede med stress eller balancerer du på kanten til det? Open Mind hjælper stressramte ud af den meget ubehagelige og lammende situation. Måske er du sygemeldt med stress, måske mærker du symptomerne, men er i tvivl om, det er det. Eller du har bare så travlt, at du føler dig udbrændt. Det er faktisk svært at sætte ord på, hvad stress er og gør ved en.

Uro, manglende lyst eller glæde, koncentrations- og hukommelsesbesvær, irritation og vrede, angst, søvnløshed, og ondt et eller flere steder på kroppen, er nogle af de mest almindelige symptomer, der viser sig ved stress. Det kan stå på i lang tid og blive en hverdagssituation. Det kan i værste fald føre til alvorlige symptomer og decideret sammenbrud med langvarig sygemelding til følge. Læs min artikel under læsestof ”Er du travl eller stresset”, hvor jeg beskriver forskellen på have travlt eller være stresset.

Open Mind hjælper med at undgå og forebygge stress, og behandler når stressen har ramt for alvor.

Pia-Emilie fra Open Mind er både uddannet stress-coach og metakognitiv stress-terapeut. Metakognitiv terapi til behandling af stress er en meget effektiv terapiform, så du allerede efter 2-3 samtaler, vil opleve en mærkbar ændring i din tilstand. Under samtaleforløbet får du enkle redskaber til at håndtere stress i din dagligdag og til sidst undgå den. Du vil kunne mærke forandringerne i form af bedre nattesøvn, mere overskud og overblik i hverdagen. De alvorlige symptomer som fx angst vil foretage sig.

Du bestemmer selv, om du ønsker et forløb via personlig konsultation i min praksis i Roskilde eller via videosamtale. Af og til afholder jeg også gruppeforløb for stressramte. Vil du vide mere, er du velkommen til helt uforpligtende at skrive eller ringe til mig.

Venlig hilsen

Pia Emile, Open Mind

  

 

Kontakt

kontakt

Tlf.: +45 61 16 80 40
pe@pia-emilie.dk
Jernbanegade 23
4000  Roskilde

CVR: 36287543

FIND vej

Parkering
Open Mind ligger blot 700 meter fra Roskilde Station, så det er meget nemt at komme hertil med offentlig transport. Hvis du kommer i bil, er der gode parkeringsmuligheder på bl.a. Bønnelyckes Plads, hvor der er 3 timers gratis parkering.