Voksne og unge med stress

Metakognitivt stressforløb

Stress kan vise sig på mange forskellige måder og ofte går vi alt for længe med symptomer på stress, uden at få gjort noget ved det.

Her er nogle af de typiske tegn på, at det er tid til at geare ned:

  • Mangler overskud i hverdagen.
  • Oplever en indre uro og har svært ved at rigtig til stede.
  • Vågner tit om natten og har svært ved at falde i søvn igen.
  • Oplever konstant pres fra alle sider – på arbejde og hjemme.
  • Mangler glæde i mit liv og er måske mere grådlabil.
  • Føler mig mere irritabel.
  • Har mistet overblikket.
  • Svært ved at koncentrere mig og nogle gange vanskeligt ved at formulere mig.

Stress rammer mange

Stress rammer rigtig mange, men det betyder ikke, at du ikke skal gøre noget ved det, eller tage det alvorligt. Jeg vil blot pointere, at hvis du kan genkende ovenstående, er du bestemt ikke alene.

Bekæmp stress med metakognitiv terapi

Jeg tilbyder metakognitiv terapi til behandling af stress. Metakognitiv terapi er en utrolig effektiv metode og indeholder redskaber, så du allerede efter 2 – 3 samtaler, vil opleve en ændring i dine handlemønstre og din tilstand.

Jeg lærer dig, hvordan du kan genkende dine egne stresssignaler og årsagerne til dem.

Derefter arbejder vi med, hvad du kan gøre for at ændre på det. Du får simple redskaber og teknikker, der er lette at huske.

Vi gør det i dit tempo og ud fra dine situationer og oplevelser. Vi skaber de muligheder og ændringer der hjælper lige præcis dig til et liv i balance, uden stress og med redskaber til at undgå tilbagefald.

Praktisk

Dette var allerede tilstrækkelig med tekst for dig der er ramt af stress. Du bestemmer selv, om du ønsker et forløb via videosamtale, mødes personligt med mig eller tilmelde dig vores gruppeforløb.

Hvis du vil vide mere eller tilmelde dig metakognitiv stressforløb, så ring eller skriv til mig. Jeg har en del års erfaring, har hjulpet mange og vil også gerne hjælpe dig.

Bedste hilsner

Pia-Emilia

Kontakt

kontakt

Tlf.: +45 61 16 80 40
pe@pia-emilie.dk
Jernbanegade 23
4000  Roskilde

CVR: 36287543

FIND vej

Parkering
Open Mind ligger blot 700 meter fra stationen
Der er flere parkerings muligheder tæt på Open Mind. Den nærmeste hvor der ofte er pladser er Bønnelyckes Plads med 3 timers gratis parkering.